DIERENARTSENPRAKTIJK BLADEL-HAPERT
            7 dagen in de week 24 uur per dag tot uw dienst

                       ALGEMENE PRAKTIJKINFORMATIE

ONZE DIERENARTSEN:

Onze  dierenartsen zijn allemaal algemeen practicus met ruime ervaring; elk met  enkele hoofdbezigheden/specialismen.

Frits Lamberts: Eerste lijns geneeskunde gezelschapsdieren,  kattengeneeskunde
                         Docent kattengedrag bij het Tinley's Instituut voor Gedragstherapie
Angelique Wuijsman: Eerste lijns geneeskunde gezelschapsdieren, acupunctuur 
                                 
   

ONZE ASSISTENTES:

Onze assistentes werken al vele jaren in onze praktijk en je kunt rustig stellen dat ze ons visitekaartje zijn. U kunt bij hen terecht voor bestellingen, afspraken en al uw andere vragen. Zij zullen u altijd vriendelijk verder proberen te helpen.
Lia de Koning en Loes Groeneveld.

BEREIKBAARHEID:                                               

Hoofdgebouw aan de Uitgang 31 te Bladel:                                   

Openingstijden: ma-vr 08.30-17.00      za      08.00-12.00

Dependance aan de Kuil 11 te Hapert :

Openingstijden: Alleen tijdens de spreekuren of op afspraak

Telefoon:

Ons hoofdnummer 0497-382534 is 7 dagen in de week 24 uur per dag bereikbaar.

Fax:  0497-383519

SPREEKUREN GEZELSCHAPSDIEREN:

Om u zo efficiŽnt mogelijk te kunnen bedienen zijn al onze spreekuren op afspraak. Hierdoor zult u nog zelden moeten wachten in de wachtkamer.  U kunt tijdens kantooruren bij onze assistentes een afspraak maken voor onze ochtend-, middag- of avondspreekuren. Voor een goede spreekuurplanning verzoeken wij u om zoveel mogelijk voor 12.00 te bellen.

Als u met vragen zit, dan zal de assistente die proberen te beantwoorden en anders wordt u zo spoedig mogelijk door een dierenarts teruggebeld.

Zieke katten worden zoveel mogelijk ingepland bij onze kattendierenarts Frits Lamberts. Door het volgen van (inter)nationale cursussen hebben wij een hoog niveau kattengeneeskunde kunnen bereiken. 

Spoedgevallen kunnen dag en nacht telefonisch gemeld worden.

KWALITEITSBORGING:

Onze praktijk is GVP-IKB gecertificeerd. De praktijkwerkwijze ligt hierbij vast in protocollen, waardoor de kans op het maken van fouten verkleind wordt. Het kwaliteitssysteem wordt jaarlijks door het onafhankelijke onderzoeksbureau SGS & PC getoetst.

Wij proberen u altijd zo goed mogelijk te bedienen. Respect voor mens en dier staan hierbij voorop. Als u onverhoopt toch over iets niet  tevreden bent, aarzel dan niet om contact op te nemen en ons van uw grieven op de hoogte te stellen. Wij nemen een klacht altijd serieus en we zullen proberen met u tot een goede oplossing te komen!

SAMENWERKING MET SPECIALISTEN:

Het belang van het dier staat bij ons voorop, of het nu gaat om gezelschapsdieren of landbouwhuisdieren. Wij hebben uitstekende contacten met gerenommeerde specialisten, zodat wij daar waar onze kennis ophoudt  het probleem eenvoudig kunnen doorverwijzen.

Bovendien staan wij ook altijd zelf klaar om u van een "second opinion" te voorzien.

VOORDRACHTEN EN PRAKTIJKBEZOEKEN:

Voor studieclubs en dergelijke geven wij regelmatig lezingen over door de groepen aangedragen onderwerpen. Verder kunnen met name schoolklassen op onze praktijk een leuke rondleiding krijgen, b.v. in het kader van beroepskeuzeprojecten.