DIERENARTSENPRAKTIJK BLADEL-HAPERT    
            7 dagen in de week 24 uur per dag tot uw dienst         


SPECIFIC "FXD-pHysio": BEWEZEN KWALITEIT IN KATTENVOER

Dit is het nieuwste voeder uit de reeks van SPECIFICģ. Deze fabrikant is een betrouwbaar adres voor smakelijke diervoeders zonder toevoegingen als kleur-, geur- en smaakstoffen. Dit is een veilig gevoel nu we de laatste jaren herhaaldelijk geconfronteerd werden met zieke katten t.g.v. verontreinigd kattenvoer!

FXD-pHysio zit tussen de standaardvoeders en diŽetvoeders in: Het heeft een preventieve werking op een aantal belangrijke kattenproblemen.

BLAASONTSTEKING: Wordt in slechts 3% van de gevallen veroorzaakt door een infectie. Bijna altijd t.g.v. blaasgruis (hele kleine steentjes) dat de binnenkant van de urineblaas irriteert. FXD-pHysio voorkomt de vorming van blaasgruis.

VERSTOPPING URINELEIDER (KATERS): Bij (gecastreerde) katers loopt het hierboven genoemde blaasgruis vaak vast in het topje van de penis. Dit is een levensbedreigende situatie omdat ze niet meer kunnen plassen. Bij deze patiŽnten is het essentieel om als nabehandeling de vorming van nieuw blaasgruis te voorkomen. Dit gaat goed met speciaal diŽetvoer FCD, maar tegenwoordig dus ook met FXD-pHysio.

Katten met verhoogd risico voor deze aandoening zijn (jong) gecastreerde katers, weinig beweging (binnenkat) en overgewicht.

OVERGEWICHT: Na castratie (en sterilisatie) wordt een kat vaak zwaarder, wat de risicoís op blaasproblemen kan vergroten. Ook katten op het blaasgruisdiŽetvoer FCD worden vaak zwaarder.

FXD-pHysio helpt dit voorkomen.

FXD-pHysio zit in de prijsklasse van de merkvoeders.
Vraag eens om een gratis monster.